Yara's Salon

'Love the skin you're in.' Dit is waar ik voor sta, dat mijn klanten ontspannen en tevreden de deur uit gaan. 


December acties!

Even voorstellen...

Hallo, wat leuk dat je komt kijken op mijn website over mijn schoonheidssalon! Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Yara, ik woon in het dorp Heeswijk-Dinther en ik ben 21 jaar oud. Toen ik 17 jaar oud was, ben ik de opleiding 'schoonheidsspecialiste' gaan volgen in Eindhoven. Ik vond het namelijk erg leuk om mensen mooi te maken en in de watten te leggen. Naarmate ik ouder werd, begon ik schoonheid en iemands welzijn steeds interessanter te vinden. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik in augustus 2019 voor mezelf begonnen. Mijn schoonheidssalon bevindt zich aan huis in het dorp Heeswijk-Dinther. 

Om mezelf steeds verder te ontwikkelen schrijf ik me zo hier en daar in voor nieuwe cursussen en trainingen. Zo ken ik de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijg ik langzaam aan een steeds breder aanbod.

Behandelingen en verkoop

In mijn salon geef ik gezichtsbehandelingen, henna brows, gellak, lash lifting, massages, wax behandelingen en nog veel meer! Ik werk met verzorgingsproducten van Skeyndor en geef gellak behandelingen van Pink Gellac. Ik verkoop ook gezichtsproducten van Skeyndor, make-up van Artdeco,zelfbruiners van Bronz'Express en meer.

 

Yara's Salon

Bij schoonheidssalon Yara's Salon kun je terecht om lekker te ontspannen, voor huidverbetering, maar ook voor een mooi kleurtje op de nagels of mooie volle wenkbrauwen en wimpers. Ik geef je graag advies wat je het beste kunt gebruiken met betrekking tot jouw huid. 

Ik sta altijd klaar voor de wensen van mijn klanten en ik kijk erg uit naar de komst van mijn klanten. 


Blogs


Rating: 4.5189873417722 sterren
79 stemmen

 

K.v.K nummer: 75622971

BTW nummer: NL002416799B65