Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie en wat doet het?

Microdermabrasie is een moderne manier om allerlei verschillende huidproblemen aan te pakken. Bij deze peeling worden er met behulp van een apparaat microkristallen tegen de huid aan geblazen en onmiddellijk weer weggezogen. Op die manier wordt het bovenste laagje van de huid weg geschaafd.

Door microdermabrasie wordt de huid gestimuleerd om sneller nieuwe cellen aan te maken. Met behulp van microdermabrasie wordt een verscheidenheid aan huidproblemen, onder andere rimpels, littekens en onzuiverheden zoals mee-eters en acné, aangepakt. Bij het behandelen van rimpels worden met name de fijne lijntjes flink verminderd. Deze rimpels zitten in de bovenste laag van de huid en worden met microdermabrasie dus weggeschaafd, waardoor de nieuwe, jonge huid zichtbaar wordt.

 

Voordat de huid behandeld wordt met kristallen, krijgt u een oppervlakte en diepte reiniging, na de microdermabrasie een ampul met masker, een serum en een CC crème met spf.

 

Voor het beste resultaat is het raadzaam om de behandeling in kuren te ondergaan. De hoeveelheid kuren hangt af aan de huidconditie. Ik adviseer u na een intensieve microdermabrasie behandeling om uw huid optimaal te verzorgen met de producten van Skeyndor. Speciaal voor u krijgt u na uw behandeling korting op de geadviseerde producten van Skeyndor. 

 

Intake gesprek 

Voordat u de behandeling ondergaat, krijgt u een intake. We kijken dan samen wat u graag zou willen bereiken met de behandeling en bespreken de indicaties en contra-indicaties. Ook laat ik u zien hoe microdermabrasie werkt en is er natuurlijk ruimte voor al uw vragen.

Prijzen

Behandeling Prijs
1 behandeling microdermabrasie € 75,00
2 kuren € 140,00
4 kuren € 280,00
6 kuren € 420,00