Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie en wat doet het met de huid?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen (aluminium-oxide) de bovenste (dode) huidcellen van de huid worden verwijderd. Micro-Dermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen waardoor uw huid weer glad en gezond straalt. Rimpels, vlekken en oneffenheden verdwijnen en een gezonde kleur komt terug. Een verbeterde huidtextuur en verfijning van poriën zijn automatische gevolgen van dermabrasie. Behandeling van specifieke huidproblemen zoals: acne - huidvlekken - littekens etc. is ook mogelijk met dermabrasie.  Microdermabrasie is de ideale oplossing bij algemene verouderingsverschijnselen zoals

 

- doffe/matte huid

- elasticiteitsverlies

- grauwheid/ verlies van vitaliteit

 

MICRO-DERMABRASIE en verbeterde opname van werkstoffen:

Omdat de micro-dermabrasie dermabrasie onder vacuüm gebeurt ( simultaan vacuüm massage), neemt de doorbloeding van de huid tijdens de behandeling enorm toe. Tegelijkertijd wordt de bovenste ( dode ) huidlaag verwijderd. Door deze combinatie van effecten heeft de huid na een derrmabrasie behandeling een fors verhoogde opname capaciteit voor werkstoffen. De opname van werkstoffen na een dermabrasie is vele male hoger dan normaal.

 

MICRO-DERMABRASIE en vernieuwing/verjonging van de huid:

Een ander effect van micro-dermabrasie is de aanmaak van nieuwe huidcellen vanuit het basaalmembraan. Als gevolg van de afslijping van de bovenste huidlagen wordt het basaalmembraan "getriggerd" om nieuwe cellen aan te maken. Door in kuurverband een aantal dermabrasie behandelingen uit te voeren , evt. ondersteund met thuisgebruik van celvernieuwing stimulerende cosmeceuticals ( EGF ) kan in korte tijd een volledige huid vernieuwing worden gerealiseerd.

 

Behandeling:

Voordat de huid behandeld wordt met kristallen, krijgt u een oppervlakte en diepte reiniging, na de microdermabrasie een ampul met masker, een serum en een CC crème met spf.

Voor het beste resultaat is het raadzaam om de behandeling in kuren te ondergaan. De hoeveelheid kuren hangt af aan de huidconditie. Ik adviseer je na een intensieve microdermabrasie behandeling om je huid optimaal te verzorgen met de producten van Skeyndor. 

 

 

 

Intake gesprek 

Voordat u de behandeling ondergaat, krijgt u een intake. We kijken dan samen wat u graag zou willen bereiken met de behandeling en bespreken de indicaties en contra-indicaties. Ook laat ik u zien hoe microdermabrasie werkt en is er natuurlijk ruimte voor al uw vragen.

Prijzen

Behandeling Prijs
1 behandeling microdermabrasie € 85,00
2 kuren € 140,00
4 kuren € 280,00
6 kuren € 420,00