Huisregels

Om de behandelingen zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen zijn er een paar huisregels waar iedere klant zich aan dient te houden. Als je een afspraak hebt gemaakt, ga ik ervan uit dat je op de hoogte bent van deze regels, hiermee akkoord bent gegaan en dat je je ook houdt aan deze regels. 


  • Kom schoon en hygiënisch naar de salon. hygiëne staat hoog aangeschreven in de salon. Na elke klant desinfecteer ik alle gebruikte materialen en vervang ik alle gebruikte linnen door schone linnen.

 

  • Kom nuchter naar de salon. Binnenkomst wordt geweigerd, wanneer je onder invloed bent van alcohol en/of drugsgebruik, maar ook agressief geweld toont.

 

  • Yara's Salon werkt alleen op afspraak, het is dus niet mogelijk om spontaan binnen te lopen om een afspraak te maken of een product te kopen. Een afspraak kun je altijd telefonisch, via mail, via een appje of online op de website maken.

  • Kom op tijd. Natuurlijk kan het ooit gebeuren dat je iets later bent dan de afgesproken tijd. In dit geval kan het zijn dat jouw behandeling ingekort wordt. Ben je iets te vroeg? Wacht dan even in de wachtruimte.

 

  • Is er iets tussen gekomen? Annuleer je afspraak dan op tijd. Op deze manier kan ik nog snel een andere klant in plannen op dat tijdstip. Wanneer annulering toch binnen 48 uur gebeurt wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Bij niet opdagen dus 'No Show' word de behandeling 100% in rekening gebracht.