Merken

Skeyndor

Mijn behandelingen zijn van het merk Skeyndor. Skeyndor is een Spaans merk, het woord 'Skeyn' betekent huid en het woord 'D'or' betekent goud, en dat is precies wat zij uitstralen!

 

Skeyndor is continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en Skeyndor blijft verbeteren.

Skeyndor heeft verschillende soorten lijnen. Zo hebben zij het perfecte product voor een bepaald huidtype.  

   Skeyndor is dierproefvrij en dermatologisch getest.

    


   Pink Gellac

   Pink Gellac gebruik ik voor gellak behandelingen. De lak blijft tot 3 weken zitten en is bestemd tegen krasjes en stoten. Pink Gellac heeft veel verschillende kleurtjes en dus voor ieder wat wils! 


   Artdeco

   Artdeco make-up.

   Artdeco is een Duits make-up merk en houdt zich continu bezig met de nieuwste trends.

    

   Het bijzondere aan Artdeco is de prijs en kwaliteit verhouding. Elk product is van top kwaliteit met zeer hoge pigmentatie voor een scherpe prijs!

   Waar Artdeco ook aan heeft gedacht is de handigheid van een product. Zo heeft Artdeco producten die makkelijk zijn voor onderweg en producten die makkelijk aan te brengen zijn.

   Artdeco is dermatologisch getest en 100% dierproefvrij. 

    

    


   Marc Inbane

   Marc Inbane zelfbruiners. 

   Deze producten zorgen voor een stralende en instant kleur zonder zon op de huid.

   We weten allemaal dat teveel zon niet goed is voor onze huid, maar toch willen we dat mooie kleurtje. 

   Marc Inbane heeft de oplossing en zorgt voor een mooie gebruinde huid. Tevens is Marc Inbane ook een handig hulpmiddel om je bruine kleurtje te behouden.

   Marc Inbane in het kort:
   •Bruiningsresultaat binnen 1 minuut.
   •Vrij van parabenen.
   •Dermatologisch goedgekeurd en hypoallergeen.
   •Vegan en natuurlijke ingrediënten.

   •Géén worteleffect, maar een mooie frisse zomerse bruine kleur.
   •Marc Inbane heeft ook heerlijke shower foams.
   •Marc Inbane is een Nederlands merk.

   Marc Inbane heeft sprays en tanning mousses, maar ook druppeltjes die je bij je bodylotion en/of dag crème kunt toevoegen. Zo maak je zelf een zelfbruinende dag crème of bodylotion. Een erg handig product, waar je weinig van nodig hebt en er dus lang mee kunt doen! Marc Inbane heeft ook handschoentjes waarmee je het product nog egaler mee kunt aanbrengen en zelfs handschoentjes met Charcoal om je lichaam makkelijk mee te kunnen scrubben voordat je jezelf gaat tannen.


   Depiléve

   Depiléve is het merk wat ik gebruik voor het waxen en hand paraffine. Depiléve komt oorspronkelijk uit Spanje. Depiléve betekent letterlijk pijnloos ontharen, de wax zorgt er namelijk voor dat alleen de haartjes gepakt worden en dus niet aan de huid hecht. Wat ook fijn is aan deze wax is dat ook de kortste en lichtste haren worden meegepakt. Depiléve is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules ter verbetering van de wax. Een van de belangrijkste grondstoffen die in deze wax zit is de dennenhars, deze wordt gewonnen uit Braziliaanse dennenbomen op boerderijen en vervolgens verwerkt tot de zachte wax. 

   De formule van de paraffine is verrijkt met hennepolie, die hydrateert, voedt en regenereert, evenals druivenpitolie, een van de krachtigste antioxidanten Na de behandeling voelen de handen gehydrateerd, glad en zijn ze beschermd tegen de schadelijke effecten van externe factoren


   Chi Natural Life

   Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren zij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor hun producten. Ze werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. Als merk focussen zij al sinds 1979 op het ontwikkelen van natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid van mens en dier. Denk hierbij aan producten met Tea Tree, Aloë Vera, Calendula, Lavendel en meer! Deze producten zijn goed voor lichaam en geest waar ieder mens wel baat bij heeft. 


   Dado Sens

   Dado Sens is gespecialiseerd in huidverzorging voor de meest gevoelige huidaandoeningen en biedt 7 productlijnen. Het merk heeft als doel de huid te verbeteren vanuit een medisch en natuurlijk oogpunt. De dermatologisch geteste en unieke verzorgingslijnen – op natuurlijke basis – zijn ontwikkeld door jarenlang onderzoek en samenwerkingen. De verzorging ondersteunt de bijzonder gevoelige huid  bij haar weg terug naar haar natuurlijk evenwicht, zodat de huid tot rust komt en weer straalt. Dado Sens is dé expert voor dermacosmetica!