Merken

Puurr

Mijn behandelingen zijn van het merk Puurr. Puurr is een Nederlands merk, de naam zegt het al. Puurr is puur natuur en dat zie je meteen terug aan je huid!

 

Puurr is continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en Puurr blijft verbeteren.

Puurr heeft verschillende soorten lijnen. Zo heeft Puurr het perfecte product voor een bepaald huidtype.  

   Puurr is natuurlijk en bevat geen parabenen, sulfaten en mineralen oliën. Sommige producten bevatten geen parfum. Andere producten wel. Dit is geen toegevoegde 'parfum' maar een natuurlijke geur van ingrediënten die in het product zitten.

    


   Pink Gellac

   Pink Gellac gebruik ik voor gellak behandelingen. De lak blijft tot 3 weken zitten en is bestemd tegen krasjes en stoten. Pink Gellac heeft veel verschillende kleurtjes en dus voor ieder wat wils! 


   Marc Inbane

   Marc Inbane zelfbruiners. 

   Deze producten zorgen voor een stralende en instant kleur zonder zon op de huid.

   We weten allemaal dat teveel zon niet goed is voor onze huid, maar toch willen we dat mooie kleurtje. 

   Marc Inbane heeft de oplossing en zorgt voor een mooie gebruinde huid. Tevens is Marc Inbane ook een handig hulpmiddel om je bruine kleurtje te behouden.

   Marc Inbane in het kort:
   •Bruiningsresultaat binnen 1 minuut.
   •Vrij van parabenen.
   •Dermatologisch goedgekeurd en hypoallergeen.
   •Vegan en natuurlijke ingrediënten.

   •Géén worteleffect, maar een mooie frisse zomerse bruine kleur.
   •Marc Inbane heeft ook heerlijke shower foams.
   •Marc Inbane is een Nederlands merk.

   Marc Inbane heeft sprays en tanning mousses, maar ook druppeltjes die je bij je bodylotion en/of dag crème kunt toevoegen. Zo maak je zelf een zelfbruinende dag crème of bodylotion. Een erg handig product, waar je weinig van nodig hebt en er dus lang mee kunt doen! Marc Inbane heeft ook handschoentjes waarmee je het product nog egaler mee kunt aanbrengen en zelfs handschoentjes met Charcoal om je lichaam makkelijk mee te kunnen scrubben voordat je jezelf gaat tannen.


   Depiléve

   Depiléve is het merk wat ik gebruik voor het waxen en hand paraffine. Depiléve komt oorspronkelijk uit Spanje. Depiléve betekent letterlijk pijnloos ontharen, de wax zorgt er namelijk voor dat alleen de haartjes gepakt worden en dus niet aan de huid hecht. Wat ook fijn is aan deze wax is dat ook de kortste en lichtste haren worden meegepakt. Depiléve is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules ter verbetering van de wax. Een van de belangrijkste grondstoffen die in deze wax zit is de dennenhars, deze wordt gewonnen uit Braziliaanse dennenbomen op boerderijen en vervolgens verwerkt tot de zachte wax. 

   De formule van de paraffine is verrijkt met hennepolie, die hydrateert, voedt en regenereert, evenals druivenpitolie, een van de krachtigste antioxidanten Na de behandeling voelen de handen gehydrateerd, glad en zijn ze beschermd tegen de schadelijke effecten van externe factoren