Microdermabrasie vanaf €85,00

Wat is microdermabrasie en wat doet het met de huid?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen (aluminium-oxide) de bovenste (dode) huidcellen van de huid worden verwijderd. Micro-Dermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen waardoor jouw huid weer glad en gezond straalt. Rimpels, vlekken en oneffenheden verdwijnen en een gezonde kleur komt terug. Een verbeterde huidtextuur en verfijning van poriën zijn automatische gevolgen van dermabrasie. Behandeling van specifieke huidproblemen zoals: acne - huidvlekken - littekens etc. is ook mogelijk met dermabrasie.  Microdermabrasie is de ideale oplossing bij algemene verouderingsverschijnselen zoals

 

- Doffe/matte huid

- Elasticiteitsverlies

- Grauwheid/verlies van vitaliteit

- Pigmentvlekken/donkere vlekken

- Rimpels/littekens

Microdermabrasie en verbeterde opname van werkstoffen

Omdat de micro-dermabrasie onder vacuüm gebeurt (simultaan vacuüm massage), neemt de doorbloeding van de huid tijdens de behandeling enorm toe. Tegelijkertijd wordt de bovenste (dode) huidlaag verwijderd. Door deze combinatie van effecten heeft de huid na een derrmabrasie behandeling een fors verhoogde opname capaciteit voor werkstoffen. De opname van werkstoffen na een dermabrasie is vele male hoger dan normaal.

Microdermabrasie en vernieuwing/verjonging van de huid

Een ander effect van micro-dermabrasie is de aanmaak van nieuwe huidcellen vanuit het basaalmembraan. Als gevolg van de afslijping van de bovenste huidlagen wordt het basaalmembraan "getriggerd" om nieuwe cellen aan te maken. Door in kuurverband een aantal dermabrasie behandelingen uit te voeren , evt. ondersteund met producten voor thuisgebruik kan in korte tijd een volledige huid vernieuwing worden gerealiseerd.

De behandeling

Voordat je de behandeling ondergaat, krijg je een intake. We kijken dan samen wat je graag zou willen bereiken met de behandeling en bespreken de indicaties en contra-indicaties. Ook laten wij je zien hoe Microdermabrasie werkt en is er natuurlijk ruimte voor al jouw vragen. Wanneer de huid wordt behandeld met kristallen, krijg je een oppervlakte en diepte reiniging met vapozone. Na de Microdermabrasie worden de onzuiverheden verwijderd en eventueel de wenkbrauwen geëpileerd, daarna een gezichtsmassage, een ampul met masker, een serum en een dag crème met spf.

Voor het beste resultaat is het raadzaam om de behandeling in kuren te ondergaan. De hoeveelheid kuren hangt af aan de huidconditie. Wij adviseren je na een intensieve Microdermabrasie behandeling om je huid optimaal te verzorgen met de producten van Puurr. 

Nazorg

Na de behandeling kan de huid gevoelig, rood en trekkerig aanvoelen. Probeer de huid te laten herstellen van een intensieve Microdermabrasie behandeling. Kijk uit met geparfumeerde producten. Gebruik geen minerale oliën, deze verstoppen de huid en kan het genezingsproces belemmeren. Kijk de eerste 72 uur uit voor de zon, en gebruik altijd een zonbescherming. Ga gedurende 2 weken niet onder de zonnebank.

Voor en na