Skeyndor

Skeyndor is een Spaans merk, het woord 'Skeyn' betekent huid en het woord 'D'or' betekent goud, en dat zie je meteen terug in dit merk. Skeyndor is continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en Skeyndor blijft verbeteren.

 

 

 

 

 

 

Skeyndor heeft verschillende soorten lijnen bestemd voor elk huidtype, lijnen die ik verkoop zijn:

 

 • Essential, een complete huidverzorgingslijn voor de droge tot gecombineerde huid en de gecombineerde tot vette huidtype. Deze uitgebreide lijn voorziet de huid in de reinigen, maar ook de voeding en bescherming. Het bevat alle benodigdheden die aanwezig moeten zijn in een goede huidverzorgingsroutine.

 

 • Aquatherm, de producten uit de Aquatherm lijn zijn allen ontwikkeld op basis van thermaal water. Dit water is afkomstig uit gletsjers en heeft een verzachtende werking. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de gevoelige, couperose, rode en rosacea huid zal hier baat bij hebben. De Aquatherm producten brengen de huid in balans en hebben een herstellende functie. De huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast worden irritaties en rode vlekjes tegen gegaan en verminderd.

 

 • Clear Balance, deze producten gebruik ik samen met de Essential producten in de reinigende behandeling. De producten uit de Skeyndor Clear Balance lijn bevatten verschillende actieve ingrediënten. Astragalus membranaceous is een extract van hokjespeul dat ontstekingswerend, antibacterieel en huidherstellend te werk gaat. De productie van talg wordt met dit ingrediënt geremd. Bakuchiol stimleert de celdeling en verbetert de huid vernieuwing door het regenereren van de bovenste cellenlaag. Ursolzuur werkt huidherstellend en kalmerend. En tot slot, het Fenol extract stimuleert het immuunsysteem van huid en gaat verdere verspreiding van ontstekingen tegen. Deze lijn is dus geschikt voor de vette, acne huid met (veel) onzuiverheden.

 

 • Skeyndor For Men, deze lijn is speciaal voor de mannen ontwikkelt. Wat veel mensen niet weten is dat een mannenhuid heel anders is dan de vrouwenhuid. De mannenhuid is vaak vetter, gevoeliger en bevat meer irritaties door het scheren. Deze lijn kalmeert de mannenhuid, hydrateert de huid, reinigt en herstelt de huid.

 

 • New Corrective, dit is de nieuwste lijn van Skeyndor en is een flinke verbetering vergeleken met de oude Corrective lijn. Deze lijn bevat producten die allen zijn ontwikkeld om de huid jonger te laten ogen. De producten vullen rimpeltjes en lijntjes, waardoor de huid jonger zal ogen. De Corrective producten gaan daarnaast de vorming van rimpels en lijntjes tegen en is een prima natuurlijke vervanging van botox. Deze lijn is perfect voor de oudere huid tussen de 40 en 75 jaar.

 

 • Power Hyaluronic, deze lijn zit boordevol Hyaluronzuur. Hyaluronzuur verbetert de vochtgraad van de huid wat ervoor zorgt dat de huid een enorme vocht oppepper krijgt. De huid voelt niet meer trekkerig aan, rimpels en fijne lijntjes worden verzacht en de huid wordt weer zacht en glad. Deze lijn is geschikt voor ieder huidtype. 

 

 • Power C+, de producten uit de Power C+ lijn zijn allen ontwikkeld om de huid jonger te laten ogen. De producten bevatten hoge concentraties vitamine C, wat de huid een flinke oppepper geeft. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar vooral de ouder wordende en vermoeide huid zal hier baat bij hebben. Daarnaast verstevigen de producten uit deze lijn de huid en zorgen de producten ervoor dat wallen en andere oneffenheden worden verminderd.

 

 • Global Lift, de Skeyndor Global Lift producten bevatten de ProGen-in technologie. Dit is een speciale technologie die de verschijnselen van ouderdom tegengaat. Deze methode voor de globale bestrijding van veroudering is ontwikkeld om het gezichtscontour te verstevigen, het volume van het gelaat te herstellen en de onderkin te verzachten. De 3 actieve ingrediënten in de Global Lift producten zorgen voor een versteviging van de huid, een beter collageen structuur en ondersteunen de werking van de fibrolasten.       

 

 • Urban White, een behandelingsformule voor handen en gezicht met een verouderde huid en huidvlekken. Bevat actieve ingrediënten die de huid egaliseert, het uiterlijk versterken en de schade door de zon en tabak tegengaan.

 

 • MyMask, deze kleine masker lijn bevat maskers die de huid zuiveren, verlichten en hydrateren. Ideaal om deel uit te maken van uw huidverzorgingsroutine zonder kostbare tijd te verliezen. Voel de natuur op uw huid met de MyMask Earth Masks Collection: MyMask Fruit Jam: - Masker met een jamtextuur die een onmiddellijk verhelderend effect geeft. - MyMask Fresh Sorbet: Sorbettextuur met hydraterende en re-mineraliserende werking op de huid. - MyMask Dark Charcoal: Zuiverend masker met peeling-effect.

 • Sun Expertise, deze zon beschermende lijn is geschikt voor elke huid van factor 20 tot en met 50. Bevat producten voor het gezicht, haren en lichaam. Twijfel je over welk product jouw huid nodig heeft? Dan kun je mij altijd berichten. Ik geef je altijd het beste advies met betrekking tot jouw huid.